bases

1. Convocatòria dirigida a artistes d’àmbit estatal.

2. Per participar s’ha de presentar un projecte d’intervenció en l’espai públic proposat. L’emplaçament triat per aquesta 1ª convocatòria ha estat el Pont Penjant d’Amposta.

3. Els projectes es presentaran en format digital i sota un lema que serà el nom de l’arxiu. La presentació constarà d’un document de 174 x 122cm a 300 píxels amb un marge perimetral de 4cm. Aquest document serà exposat en un “MUPI”(Moble Urbà per a la Presentació d’Informació) i serà el que valorarà al concurs. Trobareu el esquema de referència del MUPI a Documentació.

4. La presentació del projecte s’acompanyarà d’un dossier explicatiu de la proposta a nivell conceptual i tècnic i d’un breu currículum on s’inclouran les dades de contacte de l’artista (màxim 15 folis).

 Els projectes es poden presentar en un cd o llapis de memòria del 15 de juny al 23 de juliol (ambdós inclosos) a:

Lo Pati Centre d’Art – Terres de l’Ebre.
C/ Gran Capità, 38-40.
De dilluns a divendres de 10 h. a 14 h.
O per correu electrònic a comunicació@lopati.cat

6.  Un jurat qualificador format per Carles Santos, Josep Igual, Oscar José i la direcció de XYZ:  Antònia Ripoll, Maria Pons i Marian Marin, seleccionarà un màxim de 15 projectes que formaran part d’una exposició a l’espai públic.

7.  Els criteris de valoració seran:

-La vinculació al territori i a la història del tema proposat.
-L’adequació al pressupost i la temporalitat de la convocatòria.
-La qualitat artística i tècnica.

8. La resolució dels projectes seleccionats es farà abans del 30 del juliol.

9.  L’exposició dels projectes serà del 6 al 19 d’agost (ambdós inclosos). Els projectes s’exposaran a les cartelleres publicitàries (MUPIS) situades a diferents punts estratègics de la ciutat d’Amposta.

10.  Per mitjà d’un referèndum obert a tota la ciutadania s’escollirà un dels projectes exposats per a ser realitzat.El referèndum es celebrarà per mitjà d’unes urnes electorals singulars situades a l’espai públic de la ciutat d’Amposta del 6 al 19 d’agost (ambdós inclosos).

11. La resolució es donarà a conèixer per mitjà de roda de premsa i posteriorment es publicarà a la pàgina web de Lo Pati. Al guanyador se li notificarà telefònicament.

12. El premi de la convocatòria consta de:

– Una dotació econòmica de 5.000€ per a la realització del projecte.
– Una residència de 10 dies al taller-viveda de Balada per a la realització del projecte del 17 al 30 de setembre. Aquesta residència no inclou els desplaçaments ni la manutenció de l’artista.
– La publicació i presentació pública del projecte.

13. El projecte seleccionat es realitzarà del 17 al 28 de setembre.

14. La presentació pública del projecte serà el 29 de setembre.

15. L’acte de presentació s’acompanyarà de les accions-intervencions projectades durant el taller d’intervenció a l’espai que tindrà lloc del 17 al 29 de setembre. El taller està pensat per a fer partícips de la convocatòria als estudiants d’art i disseny. Al taller es projectaran i materialitzaran accions relacionades amb la línia conceptual proposada pel projecte guanyador que formaran part de l’acte festiu per a la seva presentació pública.

16. La participació a la 1ª convocatòria d’instal·lacions a emplaçaments singulars a les Terres de l’Ebre suposa l’acceptació incondicional d’aquestes bases i la renuncia a tota reclamació legal.

17. El jurat i l’organització de XYZ poden deixar deserta la convocatòria.

Amposta, 11 de juny de 2012.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s